Hírek
Nagy átmérőjű csővezetékek építéséhez és karbantartásához szükséges műszaki eszközök beszerzése

Vállalkozásunk 2020-ban a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívására pályázatot nyújtott be, melynek keretében 55 000 000 Ft összegű visszatérítendő támogatásban részesült. 

  A cég 1995-ben alakult épület, híd, alagút és közműépítési tevékenységre. Árbevétele 3 fő profilból áll: olaj és gázipari műszaki-technológiai szolgáltatási tevékenység, fémszerkezet gyártása, katódos védelem.

A fejlesztés célja:
Az olaj- és gáziparhoz kapcsolódó technológiai szereléshez 3 db eszköz beszerzése és üzembe helyezése.
A fejlesztés eredménye:
A fejlesztéssel a Steel-Vent Eger Kft. hazánk meghatározó földgáz- és kőolajipari nagyvállalatainak megrendelésére új földgáz- és kőolajvezetékek kiépítését és a meglévők kiváltását, javítását és karbantartását tudja elvégezni olyan eszközökkel és technológiával, melyek megfelelnek a legszigorúbb biztonságtechnikai feltételeknek és előírásoknak. A beruházásnak köszönhetően a cég több olyan megbízásért tud versenyezni, ahol a műszaki és határidős feltételek szigorúak.

A berendezések működtetéséhez 3 fő dolgozóra lesz szükség, illetve mivel az acélszerkezetek gyártását is motiválja a fejlesztés, ezért a meglévő fizikai dolgozói létszámot is többlet termelésre készteti, növekszik a gépkihasználtság és az 1 dolgozóra vetített árbevétel. A vállalkozás a fejlesztésnek köszönhetően évente 80-120 millió Ft többlet árbevételt realizál, aminek eredménytartalma 15-30 millió Ft.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A projekt adatai:
a kedvezményezett neve:  STEEL-VENT EGER Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
a projekt címe:   Nagy átmérőjű csővezetékek építéséhez és karbantartásához szükséges műszaki eszközök beszerzése
a szerződött támogatás összege:   55 000 000 Ft
a támogatás mértéke (%-ban):  65.88 %
a projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.05.31.
projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02618


Impresszum

      Módosítás alatt    

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide